DataLife Engine > Новини > Червона риба продовжує тривалість життя

Червона риба продовжує тривалість життя

Червона риба продовжує тривалість життя

Дані були встановлені під час низки експериментів. Таким чином наука довела зв'язок між споживанням червоної риби й одним із секретів довголіття японців. Основна корисна речовина в червоній рибі – це жирна кислота Омега- 3. Велика кількість цієї речовини міститься в морських продуктах. При дефіциті кислоти організм відчуває дискомфорт і не може нормально функціонувати.
Порада медиків: включати у свій раціон морські продукти, особливо, червону рибу. Найбільше цей продукт впливає на дітей і літніх людей. У корисності жирної риби сумніватися не доводиться. Харчування, засноване на свіжих продуктах і червоній рибі, дозволяє почуватися на 40% краще, вважають японські вчені. При цьому збільшується тривалість життя. Дані вчені зібрали з тисячі добровольців.



Повернутися назад