Дані були встановлені під час низки експериментів. Таким чином наука довела зв'язок між споживанням червоної риби й одним із секретів довголіття японців. Основна корисна речовина в червоній рибі – це жирна кислота Омега- 3. Велика кількість цієї речовини міститься в морських продуктах. При дефіциті кислоти організм відчуває дискомфорт і не може нормально функціонувати.
Порада медиків: включати у свій раціон морські продукти, особливо, червону рибу. Найбільше цей продукт впливає на дітей і літніх людей. У корисності жирної риби сумніватися не доводиться. Харчування, засноване на свіжих продуктах і червоній рибі, дозволяє почуватися на 40% краще, вважають японські вчені. При цьому збільшується тривалість життя. Дані вчені зібрали з тисячі добровольців.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам
зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.