Молодий буковинець » Ваше здоров'я » Новини » Яєчні білки знижують тиск

Яєчні білки знижують тиск

Ваше здоров'я / Новини
1 155
0
Яєчні білки знижують тиск

В майбутньому яєчні білки стануть доповненням до лікарської терапії гіпертоніків.

Китайські вчені встановили, що яєчні білки можна використовувати якліки від високого тиску.

Експерименти співробітників з Цзіліньського університету (Jilin University) показали, що пептид RVPSL, що міститься в яєчному білку, блокує вироблення в організмі речовин, які підвищують кров'яний тиск. 50 мг пептиду RVPSL (така кількість міститься приблизно в двох курячих яйцях) знижують тиск приблизно настільки ж, як і 10 мг препарату каптоприл.

Примітно, що побічних ефектів при цьому не спостерігається. Білок яйця зберігає властивість знижувати тиск навіть після термічної обробки, пише The Telegraph.

"Пептид яєчного білка може бути корисний як у профілактиці, так і в лікуванні гіпертонії", - коментує автор дослідження доктор Жіпенг Ю (Zhipeng Yu).

Дослідники впевнені, що в майбутньому яєчні білки стануть доповненням до лікарської терапії гіпертоніків.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують