Молодий буковинець » Ваше здоров'я » Новини » Чому корисні обмеження в їжі

Чому корисні обмеження в їжі

Ваше здоров'я / Новини
1 006
0
Чому корисні обмеження в їжі

Давно відомо, що обмеження в їжі допомагають зміцнити здоров'я.
Нещодавно вчені виявили ключовий молекулярний механізм, який за цим стоїть. У новому дослідженні дієта уповільнює старіння лабораторних тварин, повідомляє Science World Report. Дієта полягає в зменшенні обсягів споживаної їжі, обмеження споживання окремих макроелементів, наприклад, білку, або короткочасному голодуванні.
У цьому разі обмеження споживання двох амінокислот, метіоніну і цистеїну, підвищувало вироблення сірководню (H2S) і захищало від ішемічно-реперфузійного пошкодження. Це пошкодження тканин, що виникає при порушенні кровообігу, наприклад, при трансплантації органів і інсульті. Крім того, сірководень збільшував тривалість життя черв'яків, мух і дріжджів.
Сірководень вкрай токсичний у великих кількостях. А ось низькі рівні сірководню корисні для здоров'я. Необхідні подальші дослідження, щоб з'ясувати, чому сірководень так діє на організм. Ймовірно, він здатний боротися зі старінням і безліччю хвороб у людей. Поки що висновки вчених дозволяють зрозуміти, як варто харчуватися перед певними операціями.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують