Молодий буковинець » Здоров'я » Їжа » Навіщо заливати хурму гарячою водою: лайфгак, що працює

Навіщо заливати хурму гарячою водою: лайфгак, що працює

Їжа / Лайфхаки
1 026
0


Хурма – популярний восени і взимку ягода, яка є джерелом клітковини, містить велику кількість бета-каротину, вітаміну С та калію. Часто ці яскраві помаранчеві плоди на смак можуть бути дуже терпкими. Як позбавити хурму терпкості, розповідає ТСН.



Як прибрати терпкий смак хурми

Терпкою є не дозріла хурма. Тому, щоб зник характерний в'язкий смак, хурма має дозріти.

Що робити для цього, якщо хурма вже зірвана та куплена в магазині?

Фахівці радять покласти хурму на декілька днів у пакет за кімнатної температури.

Щоб прискорити процес дозрівання, в цей же пакет можна покласти банани чи яблука.

Найчастіше, для того, щоб хурма не була терпкою, її заморожують, кладуть до морозилки. Після цього вона не лише втрачає терпкість, а й стає м'якою.

Альтернативний варіант - занурити ягоди в окріп і дати полежати кілька годин.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують