Молодий буковинець » Здоров'я » Їжа » Смачніше магазинних: рецепт ведмедиків "Барні"

Смачніше магазинних: рецепт ведмедиків "Барні"

Їжа / Смачні рецепти
1 425
0

Колаж Главред


Пропонуємо вам рецепт приготування смачних ласощів, такі бісквіти не тільки не поступаються магазинним, а й виходять ще смачнішими. Приготування ведмедиків стане ще цікавішим, якщо ви будете їх готувати разом із дітьми, а оцінять ваші шедеври навіть дорослі.

Зазначимо, всі інгредієнти мають бути кімнатної температури, про це повідомляє Главред із посиланням на katia_cooking.



Домашні ведмедики "Барні" - рецепт

Інгредієнти:

Борошно 120 г;
цукор 80 г;
яйця 2 шт.;
дрібка солі;
кукурудзяний крохмаль 14 г;
розпушувач 1 ч. л.;
ваніль 2 г;
вершкове масло 80 г;
молоко 100 мл;
какао.

У глибоку миску відправте м'яке вершкове масло, цукор, дрібку солі та збийте все міксером до пишної маси.

Додайте яйця, молоко і ще раз збийте до однорідності.

Всипте просіяне борошно, розпушувач, крохмаль, ванілін і ще раз збийте, щоб не було грудочок.

В окремій мисці змішайте 3-4 ложки готового тіста з какао. Відправте тісто в кондитерський мішок, а в інший мішок основну масу тіста.

Візьміть силіконову форму у вигляді ведмежат, змастіть її рафінованою рослинною олією.

Відсадіть тісто з какао в заглиблення, де лапки ведмежат.

Тепер відсадіть основне тісто, починаючи з центру форми, рівномірно розподіліть тісто ложкою.

Акуратно постукайте формою по столу, щоб вийшло зайве повітря. Поставте форму на деко і випікайте ведмежат за температури 180 градусів 15-20 хвилин.

Дістаньте випічку з духовки та дайте охолонути хвилин 10.

Смачного!

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують