Молодий буковинець » Здоров'я » Їжа » Крадуть соковитість котлет: які "базові" продукти треба прибрати – вони майже у всіх рецептах

Крадуть соковитість котлет: які "базові" продукти треба прибрати – вони майже у всіх рецептах

Здоров'я / Їжа
1 353
0

Кулінарні секрети дозволяють подавати до столу довершені страви. І кожен з них може стати справжнім відкриттям, яким би великим не був ваш кулінарний досвід.

"Базові" рецепти котлет доволі прості. Однак в них часто вказують два популярні інгредієнти, додавання яких у страву може негативно вплинути на результат, повідомляє портал "Добрі новини".



Які продукти не варто додавати у фарш до котлет

Звісно, насамперед мова йде про хліб. Його почали додавати до котлет з метою економії, але з ним фарш стає не таким соковитим. Якщо ви не переслідуєте потребу заощадити грошей, то від хліба краще відмовитися.

Ще один неочевидний інгредієнт, який забере в котлет соковитість – яйця. Річ у тому, що вони склеюють фарш, і через це страва може вийти сухою та щільною. Кулінари радять ризикнути та приготувати котлети без яєць.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують