Молодий буковинець » Здоров'я » Їжа » Три секрети смачної гречаної каші: як приготувати її правильно

Три секрети смачної гречаної каші: як приготувати її правильно

Здоров'я / Їжа
1 334
0


Гречана каша є хітовою стравою, якщо приготувати її за всіма правилами.

Про це пише ElegantWomen



Прокалювання крупи

Це важливий момент, про який раніше мало хто знав. Та ним майже ніхто і не користувався. Виявляється, гречана крупа стає набагато кращою, якщо її прогріти на сухій сковороді.

В процесі нагрівання крупа розкриває свої смакові властивості. Окрім того, якщо ви будете попередньо прогрівати на сковороді гречку, вона потім буде розсипчастою. На попередню підготовку перед варінням потрібно буквально 5 хвилин.

Питання посуду

Готувати можна в будь-чому, але є найкращий варіант. Виберіть для гречки каструлю з товстим дном. В цьому випадку продукт буде готуватися рівномірно, завдяки ефективному розподіленню температури.

Смакова добавка

Кашу маслом не зіпсуєш. І це в першу чергу стосується гречки. Якщо за 8 хвилин до завершення приготування покласти в кашу ще й дрібно порізану цибулину, то гарнір вийде на новий рівень. Якщо сира цибуля вас непокоїть, тоді трохи обсмажте її та заправте гарнір.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують