Молодий буковинець » Здоров'я » Їжа » Мед полікує шлунок: як правильно вживати

Мед полікує шлунок: як правильно вживати

Їжа / новини
12 541
0


Мед є корисним продуктом для шлунка.

Він має властивість загоювати слизову оболонку шлунка людини, знімати подразнення та біль. Тому його іноді використовують, як допоміжний засіб при лікуванні гастритів, виразок шлунка та дванадцятипалої кишки.



Так, наприклад, при підвищеній кислотності шлунка п’ють такий розчин: одну столову ложку меду на склянку води. Приймати теплим за дві години до їжі.

Хто хворіє на виразку шлунка, має приймати 30 грамів меду за дві години до сніданку, 40 – за дві години до обіду і 30 – наприкінці дня, краще через три години після вечері. Його можна вживати як у натуральному вигляді, так і у вигляді розчину.

Так само, як і при підвищеній кислотності, порцію "ліків" розчиняють у склянці теплої води. Тоді він зніматиме біль, печію та нудоту. А ще – покращить сон і заспокоїть нервову систему.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують