Молодий буковинець » Здоров'я » Їжа » Холодна чи гаряча: яка кава корисніша

Холодна чи гаряча: яка кава корисніша

Здоров'я / Їжа
2 912
0

Холодні кавові напої, також відомі як колд брю, набувають популярності в спекотну пору року, бо допомагають втамувати спрагу. 

Холодна кава — це не те саме, що й просто остигла кава, яка колись була гарячою, пише Ukr.Media.



Головна відмінність колд брю від кави в тому, що в першій практично відсутня характерна для напою кислинка, а також гіркуватість в післясмакові.

Ця відмінність пояснюється тим, що для приготування холодної кави потрібна низька температура та тривалий час. Крім того, дуже часто в холодні кавові коктейлі додають молоко, сиропи, лід або інші інгредієнти.

Попри різницю у приготуванні, холодна кава схожа за поживними властивостями на звичайну каву. У деяких кавомашинах температура і тиск дозволяють розчинити з кави всю користь, все багатство смаку та аромату.

Проте припускають, що для організму холодна кава все ж таки корисніша. Річ у тім, що у холодної кави є явна перевага — це менша кислотність, завдяки якій вона краща для травної системи.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують