Яблучна шкірка врятує від раку
Вони запобігають метастази раку печінки, кишечника та молочної залози.
Ні для кого не секрет, що яблука - дуже корисний фрукт. А якщо їсти їх з шкіркою, вони і зовсім перетворюються на "щеплення" від такої страшноїхвороби, як рак.
Яблука зміцнюють імунітет людини, що особливо важливо напередодні сезону грипу.
Американські вчені підкреслюють, що кольорова шкірка яблук - справжня скарбниця вітамінів та інших корисних речовин. У ній міститься десяток хімічних сполук, які здатні успішно протистояти раковим клітинам.
Унікальні з'єднання отримали назву трітерпеноїди. Вони запобігають метастази раку печінки, кишечника та молочної залози.
Готуємо яблуко з курагою, родзинками, вишнями та горіхами.
Повернутися назад