DataLife Engine > Новини > Чим загрожують сосиски

Чим загрожують сосиски

Чим загрожують сосиски

Краще з'їсти шматок м'яса.

Звісно, легше придбати пакет сосисок, зварити і не морочитись із тим, щоб готувати щось поживніше і суттєвіше. Однак, лікарі переконують що сосиски їсти не те що шкідливо - небезпечно!

У тих, хто часто вживає в їжу м'ясо, що пройшло певну виробничу обробку, наприклад, сосиски, ковбаси, напівфабрикати, ймовірність виникнення раку підшлункової залози набагато вища, ніж у тих, хто харчується звичайним м'ясом.

Шведські вчені провели дослідження, в якому взяли участь 6643 людини.

Результати його засвідчили, що кожні 50 грамів переробленого м'яса підвищують ризик раку підшлункової залози на 19%.

Керівник дослідження професор Сюзана Ларсон вважає, що більшість людей навіть не підозрюють, скільки шкідливого м'яса вони їдять.

Вона нагадує, що "причиною раку підшлункової залози можуть стати гамбургери, котлети в кафе і ресторанах, ковбаса, різні м'ясні інгредієнти салатів... 100 грамів такого м'яса - це зовсім небагато, це бекон в ранковій яєчні, два хот-доги або ж один великий гамбургер".



Повернутися назад