Вчені розповіли, чому жінок під час вагітності тягне до шоколаду
Виявляється, все просто. Немає жодного фізіологічного механізму, що визначає потяг до шоколаду у вагітних.
Фахівці з Америки впевнені: річ у психології вагітної жінки і факторі розслаблення щодо харчового раціону. Під час вагітності жінка може забути про складні дієти і дозволити собі смачні і корисні продукти. Шоколад – це набір з корисних мікроелементів і вуглеводів, які стануть в нагоді жіночому організму в період вагітності.
Цілих дев'ять місяців жінка має право не стежити за фігурою. Саме тому більшість так тягнеться до шоколаду, випічки та інших смачних продуктів. Відзначимо, вагітні не повинні "їсти за двох", фахівці радять контролювати харчову поведінку, надлишок поживних речовин і потенційних алергенів (барвників, добавок) може призвести до ожиріння і бронхіальній астмі у майбутньої дитини.
Повернутися назад