DataLife Engine > Новини > Шинка та хотдоги підвищують ризик інфаркту

Шинка та хотдоги підвищують ризик інфаркту

Шинка та хотдоги підвищують ризик інфаркту

Необроблене м'ясо не містить канцерогенів та інших токсичних продуктів.
Чоловіки, які регулярно їдять оброблене червоне м'ясо, ризикують отримати серцеву недостатність і в підсумку померти.
Шведські дослідники стверджують, що чоловіки, які з'їдали по 2-3 скибочки шинки або салямі, або хотдог щодня, тим самим підвищували на 28 відсотків ризик серцевої недостатності, і більш ніж удвічі – ризик смерті внаслідок захворювань серця, порівняно з чоловіками, які їли менше обробленого м'яса.



Повернутися назад