Мед скоротить тривалість похмілля
Вчені провели спеціальні дослідження, які показали, що мед - це той самий продукт, який володіє дією, здатною виводити токсини, що надходять в організм людини разом з алкогольними напоями. Пояснити це досить просто, все це відбувається через те, що в меді основним активним компонентом є фруктоза, яка має допоміжну дію на організм людини, щоб він розщеплював алкоголь на безпечні продукти.
Найнеприємніше відчуття людині при синдромі похмілля дає простий токсичний ацетальдегід, він з'являється в процесі того, як спирт вступає в хімічну реакцію, в результаті чого утворюється цей елемент. При вживанні меду фруктоза, що міститься в ньому, дуже легко і просто переробляється в звичайну оцтову кислоту, а вона, як відомо, дуже просто спалюється в організмі при метаболізмі.
Рекомендації, які дали фахівці після проведених досліджень, такі: мед слід вживати безпосередньо в той же час, що і алкогольні напої, оскільки мед сприяє швидкій переробці алкоголю, а також здатний значно скоротити тривалість такого неприємного стану організму, як похмілля.
Також дослідники дали невелику пораду любителям вечірок. Перед тим, як піти в гості (де ви знаєте заздалегідь, що будуть алкогольні напої), випийте одну склянку молока. Воно допоможе в значній мірі знизити обсяг алкогольних токсинів. Вода у свою чергу зможе дуже швидко і легко вивести токсини з організму, не дозволивши завдати серйозної шкоди організму.
Повернутися назад