Легенда дієтології П’єр Дюкан годуватиме українців
Українським фанатам білкової дієти П'єра Дюка більше не доведеться відмовляти собі у відвідуванні ресторанів. Київський ресторан "Вeef м'ясо & вино" розробив меню зі страв, які повністю відповідають системі харчування відомого дієтолога.
"Це наш перший проект в Україні. Але це не комерція - ми хочемо зробити людей здоровішими і стрункішими", - розповів месьє Дюкан.
Аналогічні проекти П'єра Дюка вже працюють в Бразилії, Росії, а також у мережі готелів на узбережжі Середземного моря (на Криті, в Італії, Тунісі та Марокко) і, звичайно ж, у Франції, де його дієта визнана найпопулярнішою.
Як відзначають в ресторані "Вeef м'ясо & вино", на розробку меню пішло багато часу. "Такі страви не завжди вистачає сил приготувати вдома, але це ж теж смачно. Ми не чекаємо великого прибутку від дієтичного меню. Для нас це швидше вияв лояльності до клієнтів", - пояснює Руслан Шибаєв, співвласник ресторану.
Білкова дієта П'єра Дюка складається з чотирьох фаз. Вона побудована на обмеженні в раціоні харчування кількості вуглеводів і жирів, ставка робиться на білкові продукти. Доктор Дюкан вважає, що без достатньої кількості білку в нашому харчуванні нормальна життєдіяльність організму практично неможлива. При цьому під час дієти необхідно багато пити і їсти вівсяні висівки.
"Знайдіть того, хто худне з посмішкою і не набирає вагу через місяць. Запитайте у нього, як він це робить, і спробуйте цю дієту", - таку пораду дав П'єр Дюкан.
Повернутися назад