Шоколадні пігулки допоможуть у боротьбі з інфарктами та інсультами
Вчені говорять про шоколад як про засіб, що сприяє профілактиці інсультів та інфарктів. Під час дослідження американські вчені спостерігали за 18 тисячами осіб. Виявилося, що невелика порція шоколаду щодня дозволяла знизити ризик розвитку інсультів, інфарктів, стабілізувати артеріальний тиск.
Секрет криється в складі якісного шоколаду. Справжнє какао містить у своєму складі велику кількість флавоноїдів і полівітамінів. Ці речовини уповільнюють процес старіння серця, віддаляють наступ інфаркту або інсульту. Вчені довели свою теорію на практиці і запатентували технологію виробництва шоколадних таблеток з максимальною концентрацією флавоноїдів. Слід зазначити, що раніше всі спроби зазнавали краху: флавоноїди мають властивість розпадатися при обробці. Сучасні методики дозволяють зберегти всі корисні властивості шоколаду і сконцентрувати їх в маленькій пігулці.
Повернутися назад