Молодий буковинець » Ваше здоров'я » Новини » Брусниця визнана суперпродуктом

Брусниця визнана суперпродуктом

Ваше здоров'я / Новини
838
0
Брусниця визнана суперпродуктом

Вона корисна для роботи серця.

Фахівці з Університеті Хельсінкі встановили, що флавоноли і поліфеноли, що містяться в брусниці, знижують тиск, що добре позначається на роботі серця і судин.
Якщо їсти брусницю регулярно протягом 2-х місяців, значно знижується ризик розвитку інфаркту та інсульту.

Вітаміни А, С і Е, каротин і пектин, що містяться в червоній ягоді, покращують зір і зміцнюють імунітет. Також поліпшується стан шкіри і волосся, зменшується зайва вага. Сік брусниці неймовірно корисний для людей, у яких є проблеми з шлунком.

Єдине, про що потрібно пам'ятати при вживанні брусниці, так це про те, що ця ягода має властивість накопичувати в собі шкідливі речовини з навколишнього середовища. А значить, їсти можна тільки ягоди, зібрані в екологічно чистих районах, далеко від автомобільних трас і заводів.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують