Молодий буковинець » Ваше здоров'я » Новини » Молочні продукти - профілактика раку

Молочні продукти - профілактика раку

Ваше здоров'я / Новини
955
0
Молочні продукти - профілактика раку

Ризик виникнення раку скорочує вживання кальцію і фосфору.

Молочні продукти зупиняють розвиток раку матки.

Вчені зі Сполучених Штатів Америки провели дослідження, в якому взяло участь 59 000 жінок. Протягом 10 років експерти стежили за тим, що їдять учасниці експерименту. До кінця дослідження померло тільки 6 000 жінок.

У результаті лікарі повідомили, що жінки, які вживали велику кількість молочних продуктів, скоротили ризик виникнення міоми матки. Ризик виникнення фіброзної пухлини зменшилася на 30%. Ці жінки в день пили по 4 і більше порцій молочних продуктів. Крім того, ризик виникнення раку скорочує вживання кальцію і фосфору.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують