Молодий буковинець » Ваше здоров'я » Новини » Перепелині яйця: в чому їх користь

Перепелині яйця: в чому їх користь

Ваше здоров'я / Новини
1 004
0
Перепелині яйця: в чому їх користь

Не викидайте шкаралупу від перепелиних яєць.

Популярність перепелиним яйцям принесли японці. У минулі часи вони вивезли партію яєць для детального вивчення. Їх корисні властивості так вразили вчених, що їх стали продавати всюди.

До складу перепелиних яєць входять: білки з незамінними амінокислотами - лізин, тирозин, гістидин, треонін і гліцин; вітаміни групи В, вітамін А; мікроелементи - залізо, фосфор, калій, кобальт і мідь.

Для лікувальних цілей рекомендується пити сирі яйця постійно протягом 3-4 місяців.

У чому користь: зміцнюють кісткові тканини, стабілізують роботу серця, передміхурової залози, шлунка, печінки і нирок. У літньому віці поліпшується зір і зміцнюються кістки. У парі з фруктовими та овочевими соками тонізують організм. Можна використовувати у вигляді масок для зміцнення волосся.

Не викидайте шкаралупу від перепелиних яєць. Порошком з їх шкаралупи поповнюють дефіцит кальцію в організмі, усувають діатез, печію, запор, роздратування, безсоння. Зміцнюють волосяні цибулини на голові, лікують ламкість нігтів, попереджають кровоточивість ясен.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують