Молодий буковинець » Ваше здоров'я » Новини » В чому небезпека мікрохвильовок

В чому небезпека мікрохвильовок

Ваше здоров'я / Новини
1 048
0
В чому небезпека мікрохвильовок

Ми отримуємо "мертву" їжу, що втратила свою харчову цінність.

Медики давно попереджають про те, що страви з мікрохвильовки не є дуже корисними. Але нове відкриття може стати мотивом для повної відмови від приготування їжі в СВЧ-печах.

Магнетрон - потужний випромінювач електромагнітного поля, який знаходиться всередині мікрохвильової печі. Саме завдяки йому молекули в продуктах починають рухатися, тертися один об одного, і їжа нагрівається.

Через це тертя молекул руйнуються майже всі вітаміни і антиоксиданти у продуктах.

Так, приготування броколі в мікрохвильовці призводить до втрати 98% важливих протиракових речовин. Вчені прирівняли такий спосіб приготування їжі до атомної війни всередині продукту.

Таким чином, все, заради чого ми вживаємо той чи інший продукт, нещадно руйнує мікрохвильовка, залишаючи недоторканим тільки грубі клітинні волокна. Ми отримуємо "мертву" їжу, що втратила свою харчову цінність.

Регулярне вживання такої їжі з часом провокує захворювання судин, серця, а також погіршує роботу головного мозку і знижує обмін речовин.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують