Молодий буковинець » Ваше здоров'я » Новини » Як підняти рівень гемоглобіну звичайними продуктами

Як підняти рівень гемоглобіну звичайними продуктами

Ваше здоров'я / Новини
876
0
Як підняти рівень гемоглобіну звичайними продуктами

Ікра і молочко риби багаті залізом.

Гемоглобін - це одна із складових тілець, які переносять по наших судинах кисень, збагачуючи організм. Тому необхідно слідкувати за його рівнем та при необхідності піднімати його.

Продукти для підняття гемоглобіну:

Ікра і молочко риби багаті залізом.

Моркву і морквяний сік рекомендується пити 3-4 рази в тиждень по склянці. Краще додавати у сік трохи оливкової олії, так сік добре засвоюється.

Полуниця і суниця в свіжому вигляді сприяють підняттю рівня гемоглобіну.

Темні сорти винограду так само багаті залізом.

Буряк і буряковий сік допомагають підняти гемоглобін. Можна використовувати цей овоч для приготування салатів.

Солодкі ласощі з меду, волоських горіхів і журавлини - прекрасний засіб для підвищення цінного білка в крові.

Гранат є незамінним фруктом, підвищує гемоглобін. Гранатовий сік дуже корисний у свіжому вигляді.

Збір трав: кропива, листя ожини, квіти звіробою і ромашки залити окропом і настояти в термосі. Цей відвар можна пити кілька разів на день по півсклянки.

М'ясні продукти: печінка, яловичина, телятина сприяють підняттю гемоглобіну в крові.

Відвар шипшини з медом не тільки зміцнює імунітет завдяки вітамінам, він так само багатий залізом.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують