Молодий буковинець » Ваше здоров'я » Новини » Якість їжі залежить від посуду

Якість їжі залежить від посуду

Ваше здоров'я / Новини
1 115
0
Якість їжі залежить від посуду

Важливо обирати посуд з твердого металу і з товстим дном.

Вибір якісних та корисних продуктів це ще не все, адже потрібно звертати увагу не лише на їжу, але й посуд з якого мит її їмо.

По-перше не варто смажити продукти на великій кількості олії, адже цінність продукту під впливом розігрітої олії може втрачатись. Зрештою для того, щоб позбутись від цієї проблеми слід суттєво зменшити кількість сковорідок у домі, щоб не спокушатись на смачненьку смажену їжу.

Проте, як виявилось традиційні каструлі також не такі вже й корисні. Кипляча вода здатна руйнувати до 90% поживних речовин, які знаходяться у продукті. Через такий спосіб приготування смакові якості продукту втрачаються і доводиться додавати до нього різноманітні спеції.

Важливо обирати посуд з твердого металу і з товстим дном, яке рівномірно розподілятиме температуру для приготування страви.

Одним з найбільш корисних способів приготування їжі це їжа на пару. Завдяки такому способу їжа залишає при собі значну частину поживних речовин та збереже природний смак продуктів.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують