Молодий буковинець » Ваше здоров'я » Новини » Суші викликають проблеми з серцем

Суші викликають проблеми з серцем

Ваше здоров'я / Новини
776
0
Суші викликають проблеми з серцем

Експерти радять їсти не більше 2 стейків з червоної риби на тиждень.

Японська кухня все більш популярна - і не дивно, адже суші це смачно. Але як виявилось, вони дуже шкідливі!
Люди, які часто ласують суші, ризикують заробити проблеми із серцем, судинами чи й навіть мозком.

Про це застерігають вчені з Університету Роджерс. Науковці кажуть, що червона риба, яку використовують для суші, містить кислоту омега-3, яка в цілому позитивно впливає на організм людини, виводячи з нього холестерин. Поряд з цим, червона риба містить також і метилртуть – токсичну речовину, яка здатна накопичуватися в організмі і викликати серйозні серцево-судинні захворювання. Крім того, сполука може викликати хворобу Мінамата.

Через накопичення метилртуті людина починає страждати від порушення моторики, парестезії в кінцівках, ослаблення зору і слуху, а в тяжких випадках – параліч і порушення свідомості, які можуть закінчитися фатально. Читайте також: Червона риба і горіхи не рятують від інсульту – вчені Вчені також не радять часто їсти червону рибу вагітним жінкам. Оскільки метилртуть може уразити нервову систему їхньої дитини ще в утробі.

Експерти радять їсти не більше 2 стейків з червоної риби на тиждень, щоб вберегтися від серйозних наслідків.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують