Горіхи, такі як мигдаль, бразильські горіхи, кешью, фундук, макадамія, пекан, кедрові, фісташки та волоські, багаті на білки, клітковину, ненасичені жири, а також важливі вітаміни та мінерали.
У новому дослідженні, проведеному в Університеті Луїзіани, взяли участь 14386 осіб, розповідає Zee News.
Виявилося, 44 грамів горіхів на день достатньо, щоб значно покращити раціон і підвищити якість дієти. Учені виявили, що люди, які їли горіхи, у середньому харчувалися правильніше, ніж ті, хто горіхів не їв. Дослідники вважають: важливо інформувати людей про користь горіхів. Вони настійно рекомендують включити горіхи в щоденний раціон.
Ще одне недавнє дослідження показало, що волоські горіхи захищають від раку простати. Раціон, багатий на горіхи або їхні олії, гальмує ріст пухлин. Крім того, горіхи знижують холестерин і підвищують чутливість до інсуліну, що дозволяє зменшити ризик діабету.