Молодий буковинець » Ваше здоров'я » Новини » Дієтологи стали на захист мікрохвильової печі

Дієтологи стали на захист мікрохвильової печі

Ваше здоров'я / Новини
893
0
Дієтологи стали на захист мікрохвильової печі

Мікрохвильова піч є практично в кожному будинку.
І західні фахівці пропонують активно нею користуватися. По-перше, вона може значно скоротити час приготування їжі. А чим менше термічної обробки, тим менше руйнується корисних речовин в продуктах. Для овочів, наприклад, вистачить і 5 хвилин.
Також мікрохвильовка підходить для дезінфекції пластикового посуду. Бактерії сальмонели та кишкової палички, як відомо, легко розмножуються на обробних дошках. І, згідно з дослідженням Університету Вісконсін, щоб позбутися від бактерій, достатньо обробити дошку в мікрохвильовці протягом п'яти хвилин, пише Stuff.co.nz. Те саме стосується і брудних губок для миття посуду. Фахівці радять додати лимонний сік з оцтом і відправити губку в мікрохвильовку на хвилину.
Також обробка в мікрохвильовці дозволяє "оживити" мед, який кристалізувався (достатньо 30 секунд) і прискорить підняття тіста. Дехто пропонує використовувати мікрохвильовку для реабілітації декоративної косметики. Наприклад, експерт Жаклін Маріані радить: помістіть в піч відкриту туш (без щіточки) і чашку з водою. За п'ять хвилин засохла туш стане знову рідкою. Ефекту вистачить на кілька тижнів.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують