Молодий буковинець » Ваше здоров'я » Новини » Повторно розігріта паста корисніша, ніж свіжа

Повторно розігріта паста корисніша, ніж свіжа

Ваше здоров'я / Новини
825
0
Повторно розігріта паста корисніша, ніж свіжа

Виявляється, під час розігрівання в пасті утворюється резистентний крохмаль, а рівень цукру піднімається на 50% менше, пише у свіжоприготовленій.
Таким чином компенсується шкода від великої кількості вуглеводів. Згідно з даними Університету Суррея, коли паста остигає, а потім знову розігрівається, у продукту змінюється структура.
У підсумку організм перетравлює пасту так само, як клітковину (цукор не підскакує так сильно і поглинається менше калорій). У рамках експерименту добровольців попросили з'їсти пасту – гарячу, холодну або повторно розігріту. По складу страви не відрізнялися. Фахівці замірювали рівень цукру добровольців кожні 15 хвилин протягом 2 годин.
У результаті холодна паста викликала менший стрибок цукру, ніж гаряча. Але по-справжньому експертів здивувало те, що повторне розігрівання скорочувало підйом рівня глюкози на 50%. Виходить, що несвіжа страва корисніша, ніж свіжа. Це дозволить ефективніше контролювати вагу.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують