Молодий буковинець » Ваше здоров'я » Новини » Овочі збережуть здоров’я любителів стейків

Овочі збережуть здоров’я любителів стейків

Ваше здоров'я / Новини
1 285
0
Овочі збережуть здоров’я любителів стейків

Вони допоможуть перетравити м'ясо й запобігти хворобам, що виникають через часте вживання недосмажених стейків, розповідає Prothom Alo.
Учені з Нової Зеландії на прикладі щурів вивчали вплив споживання червоного м'яса й погано перетравлюваних вуглеводів на кишечник.
Виявилося, негативних наслідків можна уникнути, якщо їсти стейки з овочами, що містять волокна, добре піддаються ферментації, наприклад, з картоплею. Вуглеводи, які піддаються ферментації, є майже у всіх фруктах і овочах. Вони для товстої кишки – чудове джерело енергії. Продукти розпаду таких вуглеводів менш небезпечні, ніж продукти розщеплювання білків.
Білки можуть впливати на метаболізм бактерій у кишечнику й, отже, на здоров'я кишечнику. Більшість білків перетравлюється і всмоктується в тонкому кишечнику. Неперетравлені білки досягають товстої кишки, і в результаті їхньої ферментації можуть утворюватися потенційно небезпечні сполуки.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують