Молодий буковинець » Ваше здоров'я » Новини » Лікопин, який міститься в томатах, знижує ризик раку нирок у жінок

Лікопин, який міститься в томатах, знижує ризик раку нирок у жінок

Ваше здоров'я / Новини
968
0
Лікопин, який міститься в томатах, знижує ризик раку нирок у жінок

Учені в черговий раз пильно вивчили корисні властивості томатів.
Відомо, що томати – одні з найкращих продуктів рослинного походження. Учені і дієтологи радять додавати їх у салати та інші страви. У рамках цього дослідження вдалося з’ясувати, що лікопин, який міститься в томатах, знижує ризик раку нирок у жінок на 45%. Дані надало видання The Health Site. Крім лікопину, у томатах міститься велика кількість антиоксидантів, який має протизапальну дію і зберігають клітини цілими. За результатами останніх досліджень, томати рятують від хвороб серцево-судинної системи, а їхній набір вітамінів перешкоджає утворенню холестеринових бляшок.
Дієтологи теж не обходять томати своєю увагою. Цей продукт має мінімальну калорійність: в 100 г томатів міститься лише 18 калорій. Зате в томатах багато клітковини, яка налагоджує травлення, а вітамін А зміцнює зір.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують