Молодий буковинець » Ваше здоров'я » Новини » Як не отруїтися влітку

Як не отруїтися влітку

Ваше здоров'я / Новини
794
0
Як не отруїтися влітку

Це пов'язано з високою температурою повітря, виїздами на природу, використанням більшої кількості продуктів, які термічно не обробляються (фрукти, овочі, зелень).
Неправильне зберігання продуктів і страв, порушення технології приготування та правил гігієни призводять до харчових отруєнь та інфекційних захворювань, які передаються з їжею.
Інфекціоністи дали рекомендації, як уникнути харчових отруєнь в спекотний період. Зокрема готову їжу можна купувати тільки в місцях, де належно організовано її виробництво, зберігання і реалізація. Враховуйте термін придатності.
Пам'ятайте, що страви з м'яса, кондитерські вироби з кремом зберігаються при температурі +2... +6 °С обмежений час. Залишки страв на наступний день потрібно піддавати повторній термічній обробці.
Правильно розміщуйте продукти в холодильнику: готові страви і майже готові напівфабрикати – на верхніх полицях, сирі продукти – на нижніх. Не беріть в поїздку продукти, які швидко псуються.
Якщо ви відчуваєте симптоми харчового отруєння, не можна готувати їжу для сім'ї та гостей, а потрібно якомога раніше звернутися по медичну допомогу.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують