Молодий буковинець » Ваше здоров'я » Новини » Цільнозерновий хліб знижує цукор у крові

Цільнозерновий хліб знижує цукор у крові

Ваше здоров'я / Новини
1 118
0
Цільнозерновий хліб знижує цукор у крові

Незважаючи на велику кількістю вуглеводів, його споживання знижує рівень цукру в крові й ризик розвитку цукрового діабету другого типу, пише Xinhua. Уся справа у великій кількості клітковини в житньому й пшеничному хлібі з висівками. Клітковина належить до вуглеводів, які не перетравлюються, вона покращує процес травлення. У рамках дослідження вчені з’ясували, що цільнозерновий хліб покращував показники здоров'я не тільки в людей із розладами метаболізму, але й у здорових індивідів.
Відзначимо, це не перше дослідження, що доводить корисні властивості цільнозернового хліба. До цих пір учені не можуть встановити, як цей продукт зменшує ризик цукрового діабету. Одне відомо точно – клітковина діє на процес перетравлення в шлунку й кишечнику, формує мікрофлору. Можливо, у цьому й полягає корисність хліба.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують