Лікарі радять систематично споживати цей продукт у весняно-літній період. Редиска є суперпродуктом, вважають вони. Мала кількість калорій і джерело корисних речовин, редис володіє сполуками, які допомагають при кашлі. Крім того, цей овоч активує імунітет, має антиоксидантні властивості, захищає організм від утворення ракових пухлин. У свіжій редисці багато вітаміну C, калію, який необхідний для нормальної роботи серцево-судинної системи.
У редисці, як і в більшості овочів, багато клітковини. Овоч буде чудовим доповненням до раціону людей з цукровим діабетом і хворобами травного тракту. Салати з редискою малокалорійні і корисні. Косметологи використовують редиску як засіб для очищення шкіри і відновлення її молодості.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам
зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.