Молодий буковинець » Новини України » Ікра «заморська» кабачкова: найсмачніший рецепт з півдня України

Ікра «заморська» кабачкова: найсмачніший рецепт з півдня України

Новини України / Смачні рецепти
1 099
0

Кабачкова ікра за південним рецептом — ідеальна заготівля на зиму, яку можна використовувати як закуску або перекус.

Про це пише NV.



Кабачкова ікра з півдня, а саме з Херсонщини, ніби готується з традиційних інгредієнтів, а виходить набагато смачнішою. В чому ж її секрет? Місцеві кулінари стверджують, що окрім сонця, що допомагає всім овочам у її складі стати соковитішими, секрет у правильних пропорціях, якими вони щиро діляться з усіма нами.

Як приготувати найсмачнішу кабачкову ікру на зиму
Інгредієнти
Кабачки — 1 кг

Морква — 1 кг

Цибуля ріпчаста — 1 кг

Томатна паста — 200 г

Олія — 200 г

Цукор — 100 г

Сіль — 2 ст. л.

Перець чорний мелений — за смаком

Приготування

Помийте кабачки та наріжте дрібними кубиками.

Почистіть цибулю та моркву.

Цибулю наріжте дрібними кубиками, а моркву потріть на великій тертці.

У сотейнику або глибокій пательні підсмажте цибулю до прозорості.

Додайте моркву і, помішуючи, протушкуйте ще 5 хвилин.

Потім додайте кабачки та готуйте до м’якості. Приблизно 15−20 хвилин.

Зніміть пательню з плити, дайте овочам, остигнути, перекладіть їх у зручну ємність та подрібніть за допомогою блендера.

Додайте томатну пасту, сіль, перець, цукор, ретельно перемішайте, поверніть на пательню, доведіть до кипіння, з зменште вогонь та готуйте 5 хвилин.

Простерилізуйте банки, розкладіть у них ікру та герметично закрийте.


Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують