Молодий буковинець » Новини України » «Навіть нормальні консерви можуть бути заражені», - Супрун про ботулізм

«Навіть нормальні консерви можуть бути заражені», - Супрун про ботулізм

Новини України / новини
986
0
«Навіть нормальні консерви можуть бути заражені», - Супрун про ботулізм

Уляна Супрун, в. о. міністра охорони здоров'я розповіла про небезпеку зараження ботулізмом та яких правил треба дотримуватися, щоб не заразитися.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook, пише molbuk.ua.

"Ботулізм - це отруєння ботулінічним токсином, який накопичується в зіпсованих продуктах. Цього року на центральному рівні Україна закуповуватиме сироватки від ботулізму. Водночас найкращий спосіб захиститися - профілактика. Запам'ятайте ці прості правила безпеки! В Україні на рік в середньому 158-172 випадки ботулізму. Якщо порівнювати з країнами Європейського Союзу - в нас найгірша ситуація. Адже серед усіх країн ЄС на рік відбувається близько 200 випадків, найбільше у Литві та Польщі", - написала Уляна Супрун.



Нагадаємо, у Чернівцях зареєстровано перший випадок захворювання на ботулізм через домашню консерву.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують