Заливне до свята

Смачні рецепти
6 620
0
Заливне до свята

Заливне до свята

Інгредієнти: 3 яйця, 300 г шинки, 1 л бульйону, 200 г маленьких морквин, 100 г зеленого горошку, 25 г желатину, зелень (петрушка, кріп, базилік), сіль, спеції.

Желатин залила невеликою кількістю бульйону, залишила набухати. Тоді влила, помішуючи, до решти гарячого бульйону, довела до кипіння. Бульйон посолила і приправила спеціями за смаком.

Яйця зварила накруто. Маленькі морквини зварила в "мундирі" і почистила. Шинку нарізала соломкою. З консервованого горошку злила рідину (якщо у вас заморожений зелений горошок, то його потрібно обдати окропом і відкинути на друшлаг).

Форму застелила харчовою плівкою, і налила на дно трохи бульйону, поклала на 20 хв. у холодильник, щоб застигло. Потім "стежкою" виклала яйця, розрізані навпіл. Потім – моркву, шинку, горошок і зелень. Акуратно залила бульйоном і поклала в холодильник до повного застигання (краще залишити на ніч).

Перед подачею до столу форму з заливним опустила на кілька секунд у гарячу воду. Потім обережно перевернула на тарілку. Прикрасила зеленню.
Заливне до свята

Мої враження та поради. Ця страва гарно виглядає на столі. Готується вона досить швидко і нескладно. Приправте бульйон трохи більше, ніж завжди, тоді смак заливного буде яскравішим. Раджу одразу подавати готову страву до столу, тоді вона легше нарізатиметься на порції.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують