Молодий буковинець » Смачні рецепти » Салат з печінкою і горошком

Салат з печінкою і горошком

Смачні рецепти
9 730
0
Салат з печінкою і горошком


Салат з печінкою і горошком

Інгредієнти:
1 склянка зеленого горошку, 300 г курячої печінки, 2 варені картоплини, 4 солені огірки, 1 болгарський перець, 1 цибулина, оливкова олія, сіль, спеції, зелень.

Печінку зварила до готовності у підсоленій воді. Дрібно її порізала (можна також пропустити через м’ясорубку). Змішала з нарізаною картоплею. Додала кубики огірків, болгарського перцю, цибулі. Всипала зелений горошок. Ретельно перемішала.

Посолила, приправила спеціями за смаком, заправила оливковою олією. Подавала, посипавши підсмаженими горішками кеш’ю.

Мої враження і поради. Цей салат має дуже ніжний, навіть делікатесний смак. Він швидко і зовсім не складно готується. За бажанням ви можете заправити його майонезом, а подавати прикрасивши подрібненою зеленню.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують