Молодий буковинець » Смачні рецепти » Морквяно-грибна запіканка

Морквяно-грибна запіканка

Смачні рецепти
9 026
0
Морквяно-грибна запіканка

Морквяно-грибна запіканка

Інгредієнти: 4 яйця, 1/2 склянки молока, 5 ст. л. борошна, 100 г шампіньйонів, цибулина, 2 морквини, олія, сіль, перець за смаком.

Гриби помила, крупно нарізала і відварила кілька хвилин у підсоленій воді. Цибулину почистила, дрібно нарізала. Морквину нарізала пластинками. Підсмажила цибулю на олії до прозорості, додала моркву і відварені гриби, перемішала і смажила кілька хвилин. Посолила і поперчила за смаком.

Потім з’єднала борошно, яйця і молоко. Замісила рідке тісто.

Форму змастила олією, посипала панірувальними сухарями. На дно форми виклала половину грибно-морквяної суміші, потім вилила половину тіста. Далі виклала решту грибів із морквою і вилила решту тіста.

Випікала у розігрітій духовці до готовності приблизно 25 хвилин.

Мої враження і поради. Ця страва розвіє хибну думку про те, що запіканки не входять до категорії святкових страв. Вона стане не лише прикрасою столу, але і центром кулінарної програми. Інгредієнти вказані на форму 10х20 см. Можна за смаком збільшувати кількість моркви чи грибів.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують