Покращать роботу кишківника та печінки: три напої, які потрібно пити всім
Підтримати здоров'я своєї печінки та кишківника можна за допомогою напоїв.
Лікар-гастроентеролог Джозеф Салхаб розкриває та пояснює користь трьох напоїв для підтримки здоров'я печінки та кишківника.
{reklama}
Чорна кава
Чорна кава, відома своїми корисними властивостями, допомагає контролювати жирову хворобу печінки та зменшує ризик утворення раку. Вибирайте світле або темне обсмаження.
Зелений чай
Зелений чай, що багатий катехінами, є потужним антиоксидантом, що корисно впливає на функцію кишківника та печінки.
Смузі
Смузі з ягід та овочів, рекомендований для тих, хто уникає кофеїну. Він містить високий вміст антиоксидантів. Комбінування ягід (чорниця, ожина, малина, полуниця, вишня, манго) з овочами (буряк, броколі, капуста, шпинат) створює корисний напій для підтримки здоров'я.
Напої, що підтримують здоров'я печінки та кишківника – це лише один аспект збереження цих органів у гарному стані.
Насамперед потрібно збалансовано харчуватися, займатися фізичною активністю та обов'язково проконсультуватися з лікарем.
Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Повернутися назад