DataLife Engine > новини / Здоров'я > Покращать роботу кишківника та печінки: три напої, які потрібно пити всім

Покращать роботу кишківника та печінки: три напої, які потрібно пити всім



Підтримати здоров'я своєї печінки та кишківника можна за допомогою напоїв.

Лікар-гастроентеролог Джозеф Салхаб розкриває та пояснює користь трьох напоїв для підтримки здоров'я печінки та кишківника.

{reklama}

Чорна кава

Чорна кава, відома своїми корисними властивостями, допомагає контролювати жирову хворобу печінки та зменшує ризик утворення раку. Вибирайте світле або темне обсмаження.

Зелений чай

Зелений чай, що багатий катехінами, є потужним антиоксидантом, що корисно впливає на функцію кишківника та печінки.

Смузі

Смузі з ягід та овочів, рекомендований для тих, хто уникає кофеїну. Він містить високий вміст антиоксидантів. Комбінування ягід (чорниця, ожина, малина, полуниця, вишня, манго) з овочами (буряк, броколі, капуста, шпинат) створює корисний напій для підтримки здоров'я.

Напої, що підтримують здоров'я печінки та кишківника – це лише один аспект збереження цих органів у гарному стані.
Насамперед потрібно збалансовано харчуватися, займатися фізичною активністю та обов'язково проконсультуватися з лікарем.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram



Повернутися назад