DataLife Engine > новини / Новини України / Смачні рецепти > Запечена картопля з грудинкою та яйцями: простий рецепт

Запечена картопля з грудинкою та яйцями: простий рецепт


Картопля – один із найбільш часто вживаних овочів. Печена картопля – найкорисніша з усіх картопляних страв, у ній зберігається найбільше вітамінів.

{reklama}

Складники

картопля – 4 шт.;
грудинка – 100 г;
яйце – 1 шт.;
сир моцарела – 100 г;
вершки – 50 г;
паприка – 1 ч. л.;
сіль.

Приготування

Картоплю варіть у кожушках 15 хвилин до готовності. Охолодіть, розріжте вздовж навпіл і ложечкою вийміть середину. Наріжте грудинку та сир дрібними кубиками, додайте картопляну м'якоть. Яйце збийте з вершками, сіллю та паприкою. Все з'єднайте та перемішайте.

Заповніть цією сумішшю картоплю і запікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 200 градусів 15-20 хвилин до утворення золотистої скоринки.

Поради

Сир використовуйте будь-який.
Грудинку можна взяти копчену.
Вершки беріть будь-якої жирності.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram



Повернутися назад