DataLife Engine > новини / Новини Чернівців / Смачні рецепти > Без цукру, борошна і молока: готуємо смачний яблучний кекс "з нічого"

Без цукру, борошна і молока: готуємо смачний яблучний кекс "з нічого"


Яблучний кекс без цукру, борошна і молока підійде тим, хто притримується правильного харчування, сидить на дієті, постує чи стежить за рівнем цукру в крові.

Рецептом поділилися на YouTube-каналі Onyshkevychi.

{reklama}

Складники:

яблука - 2 шт.
яйця - 3 шт.
вівсяні пластівці (суміш) - 150 г
олія - 50 мл.
мед - 1 ст. л.
горіхи - 100 г
кориця - 1 ч. л.
розпушувач - 1 ч. л.
сіль - 1/4 ч. л.

Покрокове приготування

Перебийте вівсяні пластівці блендером. Те ж саме зробіть з горіхами (так щоб були більш-менш крупні шматочки).

Збийте яйця блендером, додайте олію, мед, перемішайте.

До вівсянки додайте сіль, розпушувач, корицю і перемішайте. Висипте суху суміш в рідку і відставте в бік.

Натріть два яблука, додайте до маси. Туди ж додайте горіхи.

Викладіть масу у вистелену пергаментом форму. Випікайте 40-50 хвилин в розігрітій до 160 градусів духовці.

Охолодіть кекс на решітці, нарізайте та смакуйте. Смачного!



Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram



Повернутися назад