Молодий буковинець » новини » Знадобиться всього дві хвилини: шеф-кухар розповіла, як зберегти авокадо свіжим до 30 днів

Знадобиться всього дві хвилини: шеф-кухар розповіла, як зберегти авокадо свіжим до 30 днів

новини / Лайфхаки / Їжа
570
0
Знадобиться всього дві хвилини: шеф-кухар розповіла, як зберегти авокадо свіжим до 30 днів

Якщо ви любите авокадо, то, швидше за все, у вас траплялися випадки, коли улюблений фрукт, який мав бути на сніданок, виявився зіпсованим. За словами експертів, авокадо швидко псується, якщо його зберігають неправильно.

Про це пише УНІАН з посиланням на Express.



Проте шеф-кухар Емі Лінн Кросс розповіла, як зберігати авокадо, аби вони не псувалися дуже швидко. Також вона попередила, що не варто зберігати фрукт у воді, адже це може призвести до розмноження бактерій, які його псують.

"Ці поради показують, що люди зберігають цілі та розрізані навпіл авокадо у воді, щоб довше зберегти їх свіжими. Це було в усіх соціальних мережах. Насправді це може призвести до того, що ви захворієте", - підкреслила шеф-кухар.

За її словами, авокадо потрібно ретельно промивати, аби знищити бактерії, висушити та зберігати у герметичному контейнері.

Крім того, Кросс поділилася своїм методом зберігання цього фрукта.

"Він складається з двох інгредієнтів: прохолодної води та 5% дистильованого білого оцту", - зазначила вона.

Якщо добре помити авокадо в оцті, то це може вбити поверхневі бактерії або забруднювачі, завдяки чому воно збережеться довше. Спочатку очистіть авокадо від етикеток, покладіть його у холодну воду та додайте 60 мл білого оцту.

"Перед зануренням авокадо потрібно встановити таймер рівно на дві хвилини й не перетримувати його довше, інакше ви можете відчути смак оцту у фруктах", - попередили у матеріалі.

Після цього ретельно промийте авокадо під краном, аби змити оцтову суміш. Потім витріть авокадо насухо та залиште сушитися на повітрі до повного висихання.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують