Молодий буковинець » новини » Всього один інгредієнт зробить котлети пухкими: лайфхак від польської кулінарки

Всього один інгредієнт зробить котлети пухкими: лайфхак від польської кулінарки

новини / Смачні рецепти
8 431
0
Всього один інгредієнт зробить котлети пухкими: лайфхак від польської кулінарки

Спроба приготувати смачні та економні котлети з фаршу може перетворитися на непросту задачу. Але польська кулінарка Єва Вахович має ключ до успіху - неочевидний інгредієнт, який додається в потрібній кількості.

Про те, який інгредієнт зробить котлети смачнішими й пухкими, розповідає Onet.



Що додати в котлети для об'єму

Котлети з фаршу - беззаперечна класика багатьох кухонь. Експертка з кулінарії, Єва Вахович пропонує нову, економну їх версію, яка захоплює своїм смаком і простотою приготування.

Ключовим інгредієнтом в її рецепті є рис, який не тільки робить страву ніжною, але й збільшує об'єм м'ясної суміші. Це дає можливість приготувати більше котлет з меншої кількості м'яса.

Ось, які інгредієнти потрібні для котлет з фаршу за рецептом Єви Вахович:

фарш з індички - 0,5 кг
рис - 100 г
цибуля - 1 шт.
часник - 2 зубчики
яйце - 1 шт.
сіль - до смаку
перець - до смаку
панірувальні сухарі - 5-7 ст. л.
масло - для смаження

Також, щоб зробити котлети ще більш соковитими, польська експертка з кулінарії доповнює вироби томатним соусом, який ідеально поєднується з ніжною внутрішньою частиною відбивних. Для нього потрібні такі інгредієнти:

цибуля - 1 шт.
селера - 1 стебло
помідори (з соком) - 1 банка

Як готувати котлети за рецептом Єви Вахович

Приготування цієї страви надзвичайно просте і не потребує складних кулінарних навичок. Для початку рис треба відварити до готовності та залишити його остигати.

Тим часом розтопіть масло на пательні та обсмажте дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору. У великій мисці змішайте фарш з індички, відварений рис, обсмажену цибулю, яйце та спеції.

Сформуйте з суміші невеликі котлетки та обваляйте їх у панірувальних сухарях. Струсивши надлишки панірувальних сухарів, обсмажте котлети на гарячому маслі до золотистої хрусткої скоринки ззовні.

Як готувати томатний соус до котлет

Секрет успіху цього рецепта полягає не лише в додаванні рису, а й у способі його подачі. Найкраще котлети поєднуються з домашнім томатним соусом.

Для його приготування просто обсмажте подрібнену цибулю, додайте подрібнену селеру та консервовані помідори з соком. Після нетривалого тушкування соус можна перебити блендером до однорідної консистенції, що надасть йому оксамитової текстури

Приготовані таким чином котлети з фаршу набувають унікального характеру - вони легкі, ніжні та ситні водночас. Це відмінний спосіб приготувати смачну та економну їжу для всієї родини.


Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують