Молодий буковинець » новини » Як приготувати соковиті котлети з хрумкою скоринкою: кулінари радять додати до фаршу один інгредієнт

Як приготувати соковиті котлети з хрумкою скоринкою: кулінари радять додати до фаршу один інгредієнт

новини / Смачні рецепти
974
0

Більшість людей, готуючи котлети, намагаються дотримуватися стандартного рецепта. Але можна використати різні хитрощі, які роблять страву ще смачнішою, пише ТСН.



Але, якщо перед вами стоїть завдання саме зробити страву більш соковитою, але щоб вона мала хрумку скоринку, варто скористатися одним перевіреним лайфхаком.

Хтось додає до фаршу гострі приправи, цукор чи мінеральну воду. Але існує ще один цікавий варіант. Деякі досвідчені кухарі полюбляють використовувати картопляне пюре.

Чому варто спробувати додати картопляне пюре до фаршу котлет:

воно має досить високий вміст вологи, а тому в процесі приготування котлети будуть залишатися соковитими, м'ясо не пересушуватиметься;
фарш отримає м'яку і ніжну текстуру, така страва буде легше засвоюватися організмом.

Однак, найголовніша особливість полягає в тому, що завдяки картопляному пюре котлети отримають хрумку скоринку, яка не пригорить. Водночас вона з'явиться не лише під час смаження, але й за запікання.

Просто додайте улюблене пюре і додайте його до фаршу. Співвідношення інгредієнтів може бути різним, залежно від того, наскільки м'якими і соковитими ви хочете зробити котлети.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують