Молодий буковинець » новини » Похрустіть корисним: як приготувати баклажанові чипси "Ніч в опері"

Похрустіть корисним: як приготувати баклажанові чипси "Ніч в опері"

новини / Смачні рецепти
718
0

Фото: ТГ-канал Ляпс і Готово | Кулінарія та рецепти

Цей снек готується 15 хвилин. Перекус виходить здоровий та легкий.

Рецептом діляться автори тг-каналу Ляпс і Готово.



Що треба:

2 баклажани
100 г тертого пармезану
Оливкова олія
Тим’ян (чебрець) - сушений або свіжий
Сіль, перець за смаком

Приготування:

Наріжте помиті баклажани на тоненькі кільця. Злегка посоліть і залиште на 10 хвилин, щоб позбутися зайвої вологи. Промокніть паперовим рушником.

На кожен шматочок з одного боку нанесіть оливкову олію, а потім посипте пармезаном, тим’яном, сіллю та перцем. Викладіть все на деко, застелене пергаментним папером. Посипте сиром пармезан. Запікайте в духовці при 180°C приблизно 10-15 хвилин до хрусткої скоринки.

Подавати можна на великій тарілці або дошці. Для прикрас використайте улюблені трави.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують