Молодий буковинець » новини » Що краще додавати в сирну запіканку: борошно чи манку

Що краще додавати в сирну запіканку: борошно чи манку

новини / Смачні рецепти
1 521
0

Приготувати страву можна із найпростіших продуктів, які є у будь-якому холодильнику.

Рецепт не потребує сильних витрат.



Процес не забере багато сил, часу. Кожна господиня має свій особливий спосіб приготування сирної запіканки.

Однак багато кулінари початківці часто сперечаються про те, що краще додавати в страву: манку або борошно.

Традиційно до тіста додають манну крупу.

При цьому не варто переборщувати з інгредієнтом, якщо тісто вийшло рідким – манка набухне і загустіє тісто.

Дехто вважає, що різниці немає, тому можна взяти і звичайне борошно для приготування.

Однак саме манка надасть страві ніжної текстури.

Крім того, суха манка разом із вологим сиром може створити досить пишну запіканку.

Але щоб смак був м’якшим, досвідчені господині радять попередньо замочувати крупу.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують