Молодий буковинець » новини » Рецепт запеченої картоплі з пармезаном

Рецепт запеченої картоплі з пармезаном

новини / Смачні рецепти
1 064
0

Її можете подати як для домашньої вечері як гарнір, так і на святковий стіл. Страва стане чудовою альтернативою смаженій картоплі або картоплі фрі. Апетитну, ситну та хрумку картоплю подавайте до улюбленого соусу або до свіжого салату.



Інгредієнти

картопля 500 г
сир пармезан 100 г
вершкове масло 20 г
оливкова олія 1 ст. л
паприка солодка 1 ч. л
часниковий порошок 0,5 ч. л
прованські трави 1 ч. Ле
перець чорний мелений
сіль

Картоплю вимийте. Розріжте на половинки і надріжте сіточкою.

Сир натріть на дрібній тертці.

Розтопіть вершкове масло, змішайте з оливковою олією. Додайте паприку, перець, прованські трави, часник та сіль. Перемішайте. Змастіть картоплю та посипте сиром. Викладіть на деко.

Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 190 градусів 50 хвилин.

Поради:

Сир можна замінити будь-яким твердим.

Посипте готову страву улюбленою зеленню.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують