Молодий буковинець » новини » Таке печиво можна їсти і під час посту, і на щодень: рецепт смакоти до чаю з вівсянки та фініків

Таке печиво можна їсти і під час посту, і на щодень: рецепт смакоти до чаю з вівсянки та фініків

новини / Смачні рецепти
1 051
0

Печиво з вівсянки та фініків має багато переваг, які роблять його ідеальним вибором для подавання з чаєм, доповнюючи його аромат та створюючи приємне і задовільне поєднання. Воно має приємну текстуру – трохи хрустку ззовні та м’яку всередині, що робить його чудовим доповненням до ароматного та гарячого чаю.

А головне його можна їсти під час посту.



Інгредієнти:

1 стакан - вівсяної крупи;
1/2 чашки - фініків;
1/4 чашки - меду;
2 столові ложки - олії;
1/2 чашки - горіхів;
Ванільний екстракт

Попередньо розігрійте духовку до 180°C та покрийте деко пекарським папером. У блендері змеліть вівсяну крупу до стану борошна.

Перекладіть мелену вівсянку в миску і додайте нарізані фініки та горіхи.

Додайте мед, олію та ванільний екстракт або інші приправи до суміші вівсянки та фініків. Перемішайте.

Сформуйте невеликі кульки з тіста та розмістіть їх на підготованому деко, залишаючи деякий проміжок між кожною кулькою. Поставте деко з печивом у попередньо розігріту духовку та печіть протягом 12-15 хвилин або до того часу, поки печиво не стане золотистим.

Після випікання вийміть печиво з духовки та залиште на охолодження протягом 5-10 хвилин.

Смакуйте пісне печиво з вівсянки та фініків, подаючи його з чашкою чаю або кави.

Це печиво буде смачним і поживним варіантом для перекусу або легкого сніданку під час періоду посту або просто як здоровий десерт.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують