Молодий буковинець » новини » Дуже смачно та корисно: як приготувати пухку шарлотку без цукру та борошна

Дуже смачно та корисно: як приготувати пухку шарлотку без цукру та борошна

новини / Смачні рецепти
911
0

Повітряна і проста в приготуванні шарлотка з яблуками - це смачний десерт, який завжди виходить. Шарлотку можна приготувати абсолютно без цукру та муки.

Про це йдеться на TikTok-сторінці "yana_sporti".



Що знадобиться
Замість борошна у рецепті вівсяні пластівці швидкого приготування. Вони заливаються дуже теплим молоком, під впливом якого перетворюються на ніжну масу.

Для приготування підготуйте такі інгредієнти:
молоко 2,5% - 100 мл
курячі яйця - 2 шт.
пластівці вівсяні - 150 г
розпушувач - 5 г
яблуко - 2 шт.
кориця мелена - до свого смаку
мелені горіхи - до свого смаку
шоколад - до свого смаку

Легкий спосіб приготування
Спочатку потрібно вівсянку залити гарячим молоком, накрити й залишити.

Після цього яйця збити до білого кольору, додати до запареної вівсянки, всипати розпушувач та ретельно все перемішати вінчиком.

Далі почистьте яблука, приберіть серцевину, наріжте на тонкі скибочки й викладіть на дно застеленої форми.

Яблука посипте корицею, залийте тістом і викладіть решту яблук, горіхи і шматочки шоколаду.

Запікати потрібно 30 хвилин у розігрітій до 180 °C духовці.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують