Молодий буковинець » новини » Налисники без борошна у духовці: з чого приготувати

Налисники без борошна у духовці: з чого приготувати

новини / Смачні рецепти
1 427
0

Існує дуже багато різноманітних рецептів приготування млинців. Кожна господиня обирає для себе той, що подобається найбільше, а готувати найзручніше.

І кожна із них при цьому думає, що варто б було скоротити споживання борошна. Але фудблогерка Анна Філ вирішила цю проблему та запропонувала в Instagram приготувати млинці, до складу яких не входить борошно. Виявляється, його легко замінити іншим інгредієнтом.



Інгредієнти для тіста

Яйця – 2 шт
Цукор – 1 ст.л.
Олія – ½ ст.л.
Кукурудзяний крохмаль – 2 ст.л.
Молоко – 200 мл

Інгредієнти для начинки

Кисломолочний сир – 250 гр
Яйце – 1 шт
Цукор – 50 гр
Ванільний аромат – 2-3 краплі
Родзинки – 50 гр

Спосіб приготування

1. До яєць додаємо цукор. Збиваємо міксером.
2. Додаємо олію. Перемішуємо.
3. Додаємо крохмаль збиваємо міксером і поступово додаємо молоко.
4. Смажимо млинці з обох сторін до готовності.
5. Переходимо до приготування начинки. До сиру додаємо яйце, цукор, ванільний аромат, який можна замінити ванільним цукром. Перемішуємо, або збиваємо блендером.
6. Родзинки промиваємо та просушуємо. Додаємо до сиру.
7. Викладаємо начинку на млинець, скручуємо та складаємо у форму для запікання. Додаємо трішки масла та накриваємо фольгою. Відправляємо у духовку на 30 хвилин при 160 градусах.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують