Молодий буковинець » новини » Ніжна м'ясна гармошка на вечерю: простий рецепт страви, яку зможе приготувати кожен

Ніжна м'ясна гармошка на вечерю: простий рецепт страви, яку зможе приготувати кожен

новини / Новини України / Смачні рецепти
1 074
0

На вечерю можна приготувати смачну ароматну страву — куряче філе з пармезаном за песто соусом. Така проста і водночас вишукана страва сподобається всім.

Про це розповідають на YouTube каналі "Світ смачних рецептів".



Список інгредієнтів

Таку страву можна приготувати заздалегідь, зібравши всі компоненти за годину, а потім поставивши в духовку перед тим, як подавати на стіл.

Для приготування знадобляться такі інгредієнти:

Куряче філе - 2 шт.
Томати – 1 шт.
Сир моцарела – 100 г
Соус песто - 3 ст.л
Сіль, чорний перець та копчена паприка.
Олія - ​​3 ст.л
Соєвий соус - 3 ст.л

Легкий спосіб приготування

Спочатку куряче філе треба надрізати у трьох місцях під нахилом і не до кінця. Далі посоліть, поперчіть та посипте паприкою.

Викладіть філе в тарілку, полийте соєвим соусом, оливковою олією та залиште маринуватися 30-40 хвилин.

Потім кожен надріз змастіть соусом песто. Моцарела та томат наріжте кружальцями й вставте у надрізи.

Викладіть філе у форму та запікайте при температурі 180°C 30-40 хвилин до зарум'янювання.


Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують